Koel- en vriescellen
en isolatiebouw
Grote en kleine oplossingen
geheel op maat en prefab
Trots familiebedrijf
service sinds 1998

VRIESCEL

Vriescellen van bewezen kwaliteit

Javeko biedt de hoogste kwaliteit als het op koel- en vriescellen aankomt. Wij gebruiken altijd het beste materiaal dat er voorhanden is. Denk daarbij aan de wandpanelen die ervoor zorgen dat de temperatuur in de vriescel altijd even laag blijft. Bij ons vindt u niet alleen perfectie in uitvoering, maar ook innovatieve oplossingen.

LAAT JAVEKO UW VRIESCEL ONTWERPEN EN MONTEREN

Heeft u een bedrijf in de foodsector en heeft u een nieuwe vriesruimte nodig? Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met de bouw van koel- en vriescellen. We zetten onze expertise graag in om ook u aan een perfecte ruimte te helpen. Wij bouwen uitsluitend met de beste materialen om te zorgen dat uw koel- of vriescel tot in de kleinste details perfect wordt opgeleverd.

MEER WETEN OVER ONZE KOEL- OF VRIESCELLEN?

Als u een koel- of vriescel nodig heeft, maken we een afspraak bij u op het bedrijf. We vertellen u alles over de mogelijkheden. Samen zetten we alle uw wensen op een rijtje en uiteraard vertellen we u graag over innovaties o.a. op het gebied van duurzaamheid. Na goedkeuring van de begroting, bestellen we de materialen en monteren we uw vriescel.