Koel- en vriescellen
en isolatiebouw
Grote en kleine oplossingen
geheel op maat en prefab
Trots familiebedrijf
service sinds 1998

REFERENTIES

Het werkterrein van Javeko in de isolatietechniek is zeer divers en breidt zich nog dagelijks uit. De veelzijdigheid van isolatiepanelen leent zich daar uitstekend voor. De mogelijkheden van een isolatiepaneel zijn zo flexibel dat het in elke bedrijfsruimte toepasbaar is, groot of klein, vierkant of driehoekig. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en kent nagenoeg geen beperkingen.

Opdrachtgevers uit tal van sectoren vertrouwen hun isolatiesysteembouw toe aan Javeko. Een groot deel daarvan is afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie. Dat dit een zeer veelzijdig segment is, blijkt wel uit de diversiteit van de bouwprojecten welke wij uitvoerden. Zoals koelcellen in de horecasector, vriescellen voor levensmiddelenindustrie, opslagruimten voor kool, ULOcellen voor appels en peren en bewaarplaatsen voor uien. Maar ook andere sectoren weten Javeko als bouwpartner te vinden. Zo bouwden wij onder meer opslagruimten voor medicijnen voor de farmaceutische industrie, een plenum voor de tabaksindustrie, koelcellen voor mortuaria, cellen voor de opslag van bloembollen en machine-omkastingen.

zie hieronder een kleine greep uit onze projecten

2023: bewaarcellen Hillegom

Project Hillegom 2023. In 2023 hebben wij voor een bloembollenkwekerij diversen bewaarcellen mogen leveren en monteren. Deze zestien bewaarcellen hadden ieder inwendige afmeting van 27.705 x 8.233 x 8.158 mm hoog.

2022: koelcel in Deventer

Project Deventer 2022: In 2022 hebben we voor een cateringbedrijf in Deventer een koelcel met ramen, pendeldeuren en koeldraaideur mogen bouwen. Een mooi project waarbij verschillende mooie technieken zijn toegepast.

Previous slide
Next slide

2022: sneldoekdeur in Leeuwarden

Project Leeuwarden 2022. In 2022 hebben we een sneldoekdeur voor een bakkerijproducent geplaatst. Deze sneldoekdeur hebben we gemonteerd nadat we hier in het verleden al de koelcel hebben mogen bouwen.

2022: zeven koelcellen in Zundert

Project Zundert 2022. In 2022 hebben we zeven koelcellen gebouwd voor een bedrijf die zorgt voor een gezonde sector in de boomkwekerij. We hebben zeven koelcellen gebouwd met een afmeting van 8.250 x 21.885 x 8.500 mm hoog.

2021: koelcel voor kaas Arkel

Project Arkel 2022. In 2021 hebben we een koelcel gebouwd voor kaas 🧀 opslag in Arkel. Nadat we de cel hebben gebouwd hebben we later diverse scheidingswanden gemaakt voor de verwerking van deze kaas.

2022: verschillende koelcellen Heerle

Voor onze klant een grote groente verwerker met snijderij hebben een complex gerealiseerd met diverse koelcellen en kantoor ruimte. 1200 m2 isolatiepanelen 120 mm en 730 m2 80 mm isolatiepanelen, 4 st elektrische koelschuifdeuren, div. bedrijfdraaideuren en alle aanrijbeveiliging.

Previous
Next

2022: 3 handbediende koelschuifdeuren Amsterdam

Project Amsterdam: Renovatie van 3 stuks handbediende koelschuifdeuren. Klant heeft gekozen voor nieuwe elektrische koelschuifdeuren met radar.

2022: 4 gasdichte koelcellen bewaring appels en peren Gronsveld

Project te Gronsveld bouw 4 ulo koelcellen voor bewaring appel en peren.

Previous slide
Next slide

2022: rijskast brood Engeland

Bouw rijskast voor bakkerij in Engeland.

Previous
Next

2022: woonruimte Leerbroek

Bouw van woonruimte met kantoor en garage B. Plaats Leerbroek.

whatsapp-image-2022-08-04-at-10-45-20-am

2020: Vergeyle koelcellen aardbeien Belgie.

Steeds vaker zijn we ook actief in Belgie. In samenwerking met HVA koeling hebben we in de Covid tijd een 4 tal koelcellen gemaakt met electrische deuren van Salco. De lichten gaan automatisch aan als de deuren omhoog gaan. Tevens is voor de snelheid de deur uitgerust met heftruckzender zodat deze de deur al open is voordat de heftruck bij de deur is.

2020: Koelcellen Biest-Houtakkers

Voor een kwekerij waar we al eerder hebben mogen bouwen hebben we 2 koelcellen opgeleverd. Om de koelcellen voor de klant op tijd gereed te hebben zijn we begonnen met de koelcel en is de loods daarna eromheen afgemaakt. Dit verdient niet onze voorkeur, maar we kunnen flexibel opereren om de planning van de klant te realiseren. De deuren zijn er later opgehangen (Salco) en zijn op de foto nog niet zichtbaar.

Sedert 2020: Bakkerij Münster

Voor een opdrachtgever in Duitsland hebben we diverse werkzaamheden mogen uitvoeren waaronder een rijskast, diverse wanden en 2 koelcellen. Mooi om te zien dat deze opdrachtgever telkens gebruik maakt van onze diensten.

2019: Van Ossenbruggen Sorteerhal

Het bouwen van nieuwbouw sorteerruimte met wanden tot 43 meter lengte en plafonds van 23×10 mtr en 50×67 mtr.

Previous slide
Next slide

Vanaf 2016 zijn wij de vaste leverancier/bouwpartner van The-Greenery

In 2016 bouwde Javeko i.s.m. Warehouse De Pauw de koelopslag voor The Greenery in diverse distributiecentra.
Dit beviel zo goed dat Javeko in 2016 ook de nieuwbouwlocatie in Breda voor de zachtfruitopslag mocht bouwen, bestaande uit diverse koelcellen, maar ook scheidingswanden tussen de kantoren, de opslag, het magazijn en de NSAruimte.

In 2017 en 2018 was het nieuwe distributiecentrum in Barendrecht aan de beurt, waarbij we het complete pand hebben gevuld met koelcellen, rijpcellen, maar ook de machinekamer en het archief kantoren en toiletruimtes zowel op de BG als op de verdieping + de hoofdentree.
In de jaren hierna hebben we telkens verschillende projecten voor The Greenery mogen bouwen of verbouwen.

Previous slide
Next slide

2019: Vermue Heinkenszand – Gasdichte bewaring van fruit en Groente

In 2019 hebben we na een bedrijfsbrand een nieuwe loods gebouwd voor Vermue.
6 grote koelcellen uitgevoerd met Salco deuren. En mogelijk voor de toekomst al gelijk gasdicht uitgevoerd.

Om minder koelbewegingen op het product te hebben en tevens energie te besparen hebben we deze uitgevoerd met Quad-Core panelen van de Kingspan groep.