VRIESCELLEN

 

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.
 

Vriescellen van de hoogste kwaliteit

Als u op zoek bent naar een professionele vriescel, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Javeko. Bij ons bedrijf vindt u namelijk de hoogste kwaliteit als het op vriescellen aankomt. Wij gebruiken bij de productie van vriescellen, koelcellen en andere geconditioneerde ruimtes altijd het beste materiaal dat er voorhanden is. Denk daarbij aan de wandpanelen die ervoor zorgen dat de temperatuur in de vriescel altijd even laag blijft. Bij ons vindt u perfectie in uitvoering, maar ook een bedrijf dat altijd met een innovatieve oplossing voor elke wens op het gebied van vriescellen komt.

Laat Javeko uw vriescel ontwerpen en monteren

Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf in de foodsector en heeft u een nieuwe vriesruimte nodig? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met Javeko. Ons bedrijf heeft een jarenlange ervaring op het gebied van de productie van vriescellen, we zetten onze expertise ook graag in om u aan een perfecte ruimte te helpen. Wij gebruiken niet alleen de beste materialen, maar betrachten ook de grootste zorg als het aankomt op de montage van uw nieuwe vriescel. Dit alles om ervoor te zorgen dat de ruimte tot in de kleinste details perfect wordt gemonteerd.

Meer weten over onze vriescellen?

Als u een vriescel nodig heeft en hier graag eens met ons over van gedachten wilt wisselen, dan adviseren wij u om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We vertellen u dan alles over de mogelijkheden die wij u op dit gebied allemaal kunnen bieden. Samen met u zetten we uw wensen op een rijtje en bekijken we waar uw vriescel allemaal aan moet voldoen. Wij gaan dan aan de slag met de productie van uw vriescel, zodat u hier snel gebruik van kunt gaan maken. U bent ook bij ons aan het juiste adres voor koelcellen en alle andere soorten geconditioneerde ruimtes.Ga naar Top

Isolatiepanelen

Wij bouwen koelcellen en vriescellen en elke andere
geconditioneerde ruimte.
Wij onderscheiden ons met een diversiteit in produkten
volledig afgestemd op de doelgroep.

 • Dynamisch/flexibel 
 • Perfectie in uitvoering 
 • Creatief en innovatief 
 • Zeer klantvriendelijk


Meer informatie

Montage

Vakbekwame, gemotiveerde medewerkers. VCA-gecertificeerd.

 • Flexibel en snel
 • Eigen projektleiding
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan panelen 
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan deuren


Meer informatie

Deuren

Koel- en vriesdeuren voor alle geconditioneerde ruimten,
zoals draaideuren, schuifdeuren, hefdeuren en brandwerende deuren.

  • Service
  • onderhoudswerkzaamheden


Meer informatie