Koeldeur 1                    Koeldeur 2                        Koeldeur 3

 

 

Vriesschuifdeur

Bedrijfsdeuren van Javeko

Naast het uitgebreide pakket isolatiepanelen biedt Javeko voor elke toepassing de juiste bedrijfsdeur. In het deurenprogramma zijn verschillende draaideuren en schuifdeuren opgenomen, welke u altijd de optimale afsluiting van uw koelcel en vriescel garanderen.

Geïsoleerde schuifdeuren

Voor koelcellen is er een schuifdeur met deurbladdiktes van 60 en 100 millimeter. Deurbladdiktes van 100 en 140 millimeter vormen een perfecte aansluiting voor vriescellen. Het deurblad is samengesteld uit geprefabriceerde isolatiepanelen in hoogwaardige glasvezelversterkte kunststof profielen. Deze opbouwwijze maakt het mogelijk een isolatiepaneel eenvoudig te vervangen indien dit nodig is na bijvoorbeeld schade. De schuifdeuren kunnen worden voorzien van een elektrische bediening.

Geïsoleerde draaideurenKoeldraaideur

Voor koelcellen biedt Javeko een koeldraaideur met een deurbladdikte van 60 mm. Hiervan is 40 mm opliggend en 20 mm invallend. De draaideuren zijn zowel één- als tweevleugelig uitvoerbaar. De vriesdraaideuren van Javeko zorgen voor een hermetische afsluiting van vriescellen. Het deurblad is 100 mm dik, waarvan 40 mm opliggend en 60 mm invallend. De isolatie van de draaideuren wordt verkregen door koudebrugvrij ingeschuimd polyurethaan.

Bedrijfsdeuren

Voor doorgang in bedrijfsruimten biedt het productenpakket van Javeko bedrijfsdraaideuren. Het deurblad van deze deuren is 40 mm dik en geheel invallend.

Pendeldeur
Pendeldeuren

De pendeldeuren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en zijn uitermate geschikt voor bedrijfsruimten welke vaak worden betreden, zoals koelcellen en vriescellen in de voedingsindustrie. Op ooghoogte zijn vensters aanwezig.

P.V.C. Strokengordijnen

Om koudeverlies te voorkomen bij koelruimten en vriesruimten waar continu in- en uitgaande verkeerstroom van bijvoorbeeld heftrucks aanwezig is, zijn strokengordijnen ideaal. Deze zijn verkrijgbaar in zowel koel- als vrieskwaliteit.Ga naar Top

Isolatiepanelen

Wij bouwen koelcellen en vriescellen en elke andere
geconditioneerde ruimte.
Wij onderscheiden ons met een diversiteit in produkten
volledig afgestemd op de doelgroep.

 • Dynamisch/flexibel 
 • Perfectie in uitvoering 
 • Creatief en innovatief 
 • Zeer klantvriendelijk


Meer informatie

Montage

Vakbekwame, gemotiveerde medewerkers. VCA-gecertificeerd.

 • Flexibel en snel
 • Eigen projektleiding
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan panelen 
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan deuren


Meer informatie

Deuren

Koel- en vriesdeuren voor alle geconditioneerde ruimten,
zoals draaideuren, schuifdeuren, hefdeuren en brandwerende deuren.

  • Service
  • onderhoudswerkzaamheden


Meer informatie