Koelcel

Laat Javeko een professionele koelcel voor u bouwen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die voor u een professionele koelcel kan bouwen? Dan bent u bij Javeko aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft namelijk vele jaren ervaring als het aankomt op de bouw van koelcellen en vriescellen, maar ook elke andere mogelijke geconditioneerde ruimte. Bij ons vindt u koelcellen van de hoogste kwaliteit, die met de grootst mogelijke zorg en de beste materialen in elkaar worden gezet. Wij zorgen voor perfectie in uitvoering, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken om de producten die u in de koelcel heeft staan. Ons bedrijf is daarbij ook heel innovatief en heeft voor elke wens een oplossing.

De beste koelcellen die er te krijgen zijn

Javeko is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van de levering van isolatiepanelen.  Met deze hoogwaardige isolatiepanelen, alsmede andere top onderdelen, maken wij onder andere koelcellen en vriescellen, maar ook agrarische bedrijfsruimtes, bedrijfshallen en energiezuinige industriebouw. We gebruiken louter de beste materialen, aangezien u er toch op rekent dat uw ruimte aan alle geldende eisen voldoet.  We hebben het dan onder andere over een hoge, dampdichte isolatiewaarde, maar bijvoorbeeld ook een constructie die altijd sterk genoeg is.

Meer weten over onze koelcellen?

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een perfecte koelcel, dan adviseren om hiervoor eens contact met ons op te nemen. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen op dit gebied met u door te nemen. Het is daarbij belangrijk dat u goed op een rijtje heeft staan waar uw koelcel allemaal aan moet voldoen. Wij gaan dan met de productie van de koelcel aan de slag, om er zo voor te zorgen dat u uw nieuwe koelcel snel kunt gaan gebruiken. Bij Javeko kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit op het gebied van koelcellen!

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie.Ga naar Top

Isolatiepanelen

Wij bouwen koelcellen en vriescellen en elke andere
geconditioneerde ruimte.
Wij onderscheiden ons met een diversiteit in produkten
volledig afgestemd op de doelgroep.

 • Dynamisch/flexibel 
 • Perfectie in uitvoering 
 • Creatief en innovatief 
 • Zeer klantvriendelijk


Meer informatie

Montage

Vakbekwame, gemotiveerde medewerkers. VCA-gecertificeerd.

 • Flexibel en snel
 • Eigen projektleiding
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan panelen 
 • Service- en onderhoudswerkzaamheden aan deuren


Meer informatie

Deuren

Koel- en vriesdeuren voor alle geconditioneerde ruimten,
zoals draaideuren, schuifdeuren, hefdeuren en brandwerende deuren.

  • Service
  • onderhoudswerkzaamheden


Meer informatie