Koel- en vriescellen
en isolatiebouw
Grote en kleine oplossingen
geheel op maat en prefab
Trots familiebedrijf
service sinds 1998

KOELCELLEN

Wij kunnen een professionele koelcel voor u bouwen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die voor u een professionele koelcel kan bouwen? Dan bent u bij Javeko aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met de bouw van koelcellen, vriescellen of bedrijfsruimtes waar klimaatbeheersing noodzakelijk is. Bij ons vindt u koelcellen van de hoogste kwaliteit, die met de grootst mogelijke zorg en de beste materialen in elkaar worden gezet. 

ONZE KOELCELLEN

Javeko is een bedrijf dat gespecialiseerd is in isolatiepanelen.  Met behulp van hoogwaardige isolatiepanelen bouwen wij niet alleen koel- en vriescellen, maar bijvoorbeeld ook agrarische bedrijfsruimtes en energiezuinige industriehallen. We gebruiken steeds de beste materialen voor ruimtes met bijvoorbeeld hoge dampdichte isolatiewaardes.

ULO-CELLEN

We hebben hebben veel ervaring in met het realiseren van gasdichte ULO (Ultra Low Oxygen-bewaring) koelcellen. We kunnen aantoonbaar maken middels uit te voeren testen dat we uw cel voldoende gasdicht bouwen.

MEER WETEN OVER ONZE KOELCELLEN?

We gaan graag met u in gesprek om uw wensen met u door te nemen. Het is belangrijk dat u goed weet waar uw koelcel allemaal aan moet voldoen. Wij gaan eerst een ontwerp maken en bespreken dit met u. Vervolgens gaan we met de bouw van de koelcel beginnen. 

PREFAB CELLEN

Prefab cellen zijn opgebouwd uit een modulair systeem. Hiermee bouwen we op een zeer efficiënte wijze uitbreidbare koelcellen en vriescellen. De panelen zijn zogenaamde geïsoleerde sandwichpanelen die bestaan uit twee stevige staalplaten waartussen polyurethaanschuim (PUR) wordt gespoten. Middels een sluitsystemen met tand-groefverbinding worden te panelen hermetisch aan elkaar gemonteerd.

De modulaire koelcelpanelen zijn verkrijgbaar in 5 diktes: 60, 80, 100, 140 en 180 mm. Standaard zijn de panelen afgewerkt met een witte (RAL 9010) staalplaat, afgewerkt met een CleanSafe 25 mµ deklaag (foodsafe). Andere kleuren en Inox-afwerkingen zijn eveneens mogelijk. 

Prefabcellen zijn uit te voeren met de volgende deuren:

  • Koel- en vriesdraaideuren,
  • Koel- en vriesluiken,
  • Koel- en vriesschuifdeuren. 

Er zijn diverse afwerkingen aan de deuren mogelijk. Hierbij kunt u keuzes maken over de afwerking van de staalplaat, draairichting en tevens het sluitwerk.