Koel- en vriescellen
en isolatiebouw
Grote en kleine oplossingen
geheel op maat en prefab
Trots familiebedrijf
service sinds 1998

DEUREN

Wij leveren en monteren schuif-, hef- en draaideuren

Javeko biedt voor elke toepassing de juiste bedrijfsdeur. In het aanbod zijn verschillende draaideuren en schuifdeuren opgenomen, welke u altijd de optimale afsluiting van uw koelcel en vriescel garanderen.

GEÏSOLEERDE SCHUIFDEUREN

Voor koelcellen is er een schuifdeur met deurbladdiktes van 60 en 100 millimeter. Deurbladdiktes van 100 en 140 millimeter vormen een perfecte aansluiting voor vriescellen. Het deurblad is samengesteld uit geprefabriceerde isolatiepanelen in hoogwaardige glasvezelversterkte kunststof profielen. Deze opbouwwijze maakt het mogelijk een isolatiepaneel eenvoudig te vervangen indien dit nodig is na bijvoorbeeld schade. De schuifdeuren kunnen worden voorzien van een elektrische bediening.

GEÏSOLEERDE KOELDRAAIDEUREN

Voor koelcellen biedt Javeko een koeldraaideur met een deurbladdikte van 60 mm. Hiervan is 40 mm opliggend en 20 mm invallend. De draaideuren zijn zowel één- als tweevleugelig uitvoerbaar. De vriesdraaideuren van Javeko zorgen voor een hermetische afsluiting van vriescellen. Het deurblad is 100 mm dik, waarvan 40 mm opliggend en 60 mm invallend. De isolatie van de draaideuren wordt verkregen door koudebrugvrij ingeschuimd polyurethaan.

BEDRIJFSDEUREN

Voor doorgang in bedrijfsruimten biedt het productenpakket van Javeko bedrijfsdraaideuren. Het deurblad van deze deuren is 40 mm dik en geheel invallend.

De pendeldeuren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en zijn uitermate geschikt voor bedrijfsruimten welke vaak worden betreden, zoals koelcellen en vriescellen in de voedingsindustrie. Op ooghoogte zijn vensters aanwezig.

VRIESDEUREN

Wij leveren zowel horizontale als verticale vriesdeuren. Het gaat tenslotte om snelheid en isolatie, wanneer het de houdbaarheid van uw producten betreft. Daarnaast letten wij samen met u natuurlijk ook op uw energiekosten. De deuren kunnen in een zeer grote afmeting worden uitgevoerd.

Ze kunnen zowel in een elektrische als handbediende uitvoering geleverd worden. De bediening van de handbediende verticale vriesdeuren kan door middel van een kettingbediening. Ook kan met een trekkoord gewerkt worden.

Voor de bediening van de elektrische verticale vriesdeuren worden drukknopkasten gebruikt. Dit kan zowel een handzender als een heftruckzender zijn.

Onze vriesdeuren zijn tevens leverbaar in een 60 minuten brandwerende uitvoering of in een speciale RVS-uitvoering.

P.V.C. STROKENGORDIJNEN

Om koudeverlies te voorkomen bij koelruimten en vriesruimten waar continu in- en uitgaande verkeersstroom van bijvoorbeeld heftrucks aanwezig is, zijn strokengordijnen ideaal. Deze zijn verkrijgbaar in zowel koel- als vrieskwaliteit.